Лятна Арт Академия-2013

Уважаеми родители,
Emotion dancing school предлага на вашето внимание един алтернативен и същевременно образователен начин за занимание на вашето дете през месеците Юни,Юли и Август.Лятната академия е насочена главно към децата от 5-7 годишна възраст,тъй като не предлагаме условия за следобеден сън.
Академията включва обучение от високо квалифицирани педагози по : Танци (народни,модерни,латино,характерни), Йога ( за деца) и Приложни изкуства (моделиране от глина, рисуване, изработване на керамика, малка пластика, колажи, мозайка, реализиране на нестандартни идеи от отпадъчни материали, дизайн, стъкло).

За децата е осигурен обяд в ресторант,следобедна закуска,вода,медицинска застраховка , транспорт(само за полудневната форма) и много много усмивки и незабравими мигове.
Децата трябва да имат игрално облекло,резервна тениска и цвички или гуменки.

Цената на полудневната форма е 60 лв. на седмица
включваща: взимане от детската градина в 9.00 часа , обучение по йога ,обучение по танци(като стиловете ще се редуват) и връщане в детската градина в 12.00 часа

Цената на целодневната форма е 120 лв. на седмица или 400 лв. на месец
включваща: сутрин приемане на децата в 9.00 часа, обучение по йога, обучение по танци(стиловете ще се редуват), обяд , кратка почивка и следобяд приложни изкуства, издаване на децата 16.00 часа.

За записвания и повече информация на телефон: 0878 25 36 06- Филипов или email: emotion.school@gmail.com
Заниманията ще се провеждат в кинотеатър „Освобождение“ адрес: бул. “ Мария Луиза “ 106Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*